Wowzio - Another Beautiful Widgets

Wow..!! Kata inilah yang pertama meluncur dari mulut Daeng ketika pertama kali melihat widget-widget Wowzio. Selain karena tampilannya yang elegan, widget yang ditawarkan oleh Wowzio menjawab semua hal yang dibutuhkan oleh blog-blog Daeng. Pokoknya nyesal deh kalo melewatkan yang satu ini.


Setiap blogger (terutama yang pemula seperti Daeng), sering disibukkan dengan tutorial-tutorial bagaimana mempercantik blog dan widget-widget apa saja yang bagus untuk blog kita (hehehe..pengalaman nih sampai mau nangis). Nah..daripada dipusingkan dengan tutorial dan script-script yang membingungkan (terutama yang gak ngerti sama sekali) lebih baik anda coba mampir di Wowzio. Gak bakal kecewa deh.

Wowzio: Beautiful and Engaging Widgets for Your Blog
...The widgets from Wowzio are not only beautiful, but also very engaging for blog visitors. They don’t put any extra load on your server, as they are controlled by Wowzio servers. Even your visitors can share your interesting content by using the “Grab This Widget” links on Wowzio widgets...
– Earn Blogger

Great widgets for blogs and sites. Wowzio.com
...The site offers some very cool widgets for blogs and websites which are very easy to integrate. The best thing is that you do not need to register yourself, the process is very quick and easy...
– RSS Software

Itu komentar orang-orang yang sudah menggunakan widget Wowzio. Tertarik??? So, anda bisa memilih sendiri widget apa yang dibutuhkan dan mengubah desain seperti apa yang cocok dengan selera anda sendiri. Apa saja widget-widgetnya?

- Gallery Widget. Wowzio's Gallery Widget automatically finds all the pictures on your blog and creates a beautiful photo-grid (gallery) from them for you. Each photo tile links to its corresponding post.

- Panoramic SlideShow Widget. Wowzio's Panoramic SlideShow Widget automatically finds all the pictures on your blog and creates a beautiful slideshow from them for you. Each slideshow image links to its corresponding post.

- Live Activity Widget. Wowzio's Live Activity Widget shows a real-time list of your blog's latest visitors—where they came from, and what post they are reading. It gives your users an opportunity to explore posts that others are reading, and helps foster a sense of community.

- Tag Cloud Widget. Wowzio's Tag Cloud Widget displays the top tags for your blog. Wowzio extracts your tags, technorati tags, as well as auto-extracts tags, then scores them based on recency, frequency and placement.

- Feed Content Widget. Wowzio's Feed Content Widget displays the most recent 50 posts from your blog. With each post, the widget can also display an image, as well as a short snippet of the post body.




Share this article :

Ayo berlangganan Lowongan Pekerjaan - Peluang Kerja 2011! Silahkan daftarkan email anda untuk info Lowongan Kerja terupdate dari blog Lowongan Kerja, beasiswa dan peluang usaha ini.


4 Responses to "Wowzio - Another Beautiful Widgets"

  1. Mas, please check Mega Contest latest update stage 1,2 & 3 @ http://tinyurl.com/6stl66

  2. Signature nya bagus bos.... :)

  3. wah...widget nya keren banget...nanti pengen dicoba juga nich...

  4. Wowzio emang keren

Leave a Reply

Silahkan memberikan komentar di blog Belajar Blog, Psikologi, Bisnis Online, Lowongan Pekerjaan. Kalau ada informasi lowongan pekerjaan atau info peluang usaha, jangan ragu untuk berbagi disini Page Lowongan Kerja on Facebook.
Thanks.

Blog Widget by LinkWithin